Η Tradlex και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας παρέχουν υψηλής ποιότητας μεταφράσεις χάρη στην πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας.

Αναλαμβάνουμε μεταφράσεις κάθε είδους κειμένων (νομικά, οικονομικά, τεχνικά, ιατρικά κ.α.) και επικυρώσεις των εγγράφων σας, εφόσον το επιθυμείτε, στις παρακάτω γλώσσες:

Λοιπές Γλώσσες

Επίσης, το γραφείο μας εξειδικεύεται σε διερμηνείες από και προς τη Γαλλική γλώσσα και σε άλλες γλώσσες κατόπιν συνεννοήσεως.

Ακόμα, αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας επιμέλεια μεταφράσεων, διεκπεραιώσεις και επικύρωση εγγράφων, καθώς και έκδοση Apostille (σφραγίδα της Χάγης) από τις αρμόδιες αρχές.

Ποίοι Είμαστε

Η Τradlex, μέσω του δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών της με πολυετή εμπειρία εστιάζει στις ανάγκες σας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας. Στόχος μας κάθε φορά είναι να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για εσάς.

Συνεργαστείτε μαζί μας:

Είστε μεταφραστής, διερμηνέας και επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας;
Στείλτε το βιογραφικό σας στο e-mail: info@tradlex.gr

Υπηρεσίες

Μεταφράσεις:
Η εταιρία μας αναλαμβάνει μεταφράσεις κάθε είδους κειμένων (νομικά, οικονομικά, τεχνικά, ιατρικά κ.α.) και επικυρώσεις των εγγράφων σας, εφόσον το επιθυμείτε στις παρακάτω γλώσσες:

Αγγλικά

Γαλλικά

Ισπανικά

Λοιπές Γλώσσες

Διερμηνείες:
Η Tradlex εξειδικεύεται σε διερμηνείες από και προς τη Γαλλική γλώσσα και σε άλλες γλώσσες κατόπιν συνεννοήσεως.

Λοιπές υπηρεσίες:
Ακόμα, αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας επιμέλεια μεταφράσεων, διεκπεραιώσεις και επικύρωση εγγράφων, καθώς και έκδοση apostille (Επισημείωση της Χάγης) από τις αρμόδιες αρχές.

 • Επιμέλεια μεταφράσεων: Επιμελούμαστε ήδη μεταφρασμένα κείμενα, που χρήζουν τροποποίησης ή διόρθωσης.
 • Επικύρωση εγγράφων: Παρέχουμε υπηρεσίες επίσημων μεταφράσεων παντός τύπου εγγράφων, με δυνατότητα επικύρωσης από δικηγόρο, εφόσον κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να προσκομίσετε τα έγγραφα σας σε δημόσια ή άλλη αρχή.
 • Υποτιτλισμός: Η Τradlex καλύπτει τις ανάγκες σας για υποτιτλισμό παντός είδους βίντεο (γλώσσες:
  αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ελληνικά) καθώς και για υποτιτλισμό SDH για άτομα με
  προβλήματα ακοής.
 • Apostille (Επισημείωση της Χάγης): Η Σφραγίδα της Χάγης (Apostille) είναι η σφραγίδα η οποία απαιτείται να τεθεί στα δημόσια έγγραφα, σύμφωνα με τη Σύμβαση Επισημείωσης της Χάγης (5-10-1961), από το Κράτος που τα έχει συντάξει, προκειμένου να βεβαιωθεί η γνησιότητα της υπογραφής και η ιδιότητα µε την οποία ενήργησε ο υπογράφων το έγγραφο και ενδεχομένως, η ταυτότητα της σφραγίδας ή του επισήµατος που φέρει το έγγραφο. Η χορήγηση της Σφραγίδας της Χάγης είναι βασική προϋπόθεση για να γίνουν δεκτά τα δημόσια έγγραφα μεταξύ οποιουδήποτε Κράτους έχει προσχωρήσει στην Σύμβαση αυτή. Εμείς αναλαμβάνουμε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μπορέσετε να αποκτήσετε τη Σφραγίδα της Χάγης (Apostille).

Ζητήστε Προσφορά

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι οι μεταφράσεις επίσημες;

Οι μεταφράσεις μας είναι επίσημες και γίνονται δεκτές απ’ όλους τους φορείς του Δημοσίου. Η Tradlex παρέχει επίσημες επικυρωμένες μεταφράσεις από δικηγόρους με πείρα και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.

Πώς θα πάρω οικονομική προσφορά;

Επισκεφτείτε μας: Καυκάσου 32, Αθήνα ΤΚ 11362, κατά τις ώρες λειτουργίας του γραφείου μας.

Μέσω mail: Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@tradlex.gr επισυνάπτοντας το έγγραφο που θέλετε να μεταφραστεί και βάζοντας στο θέμα τον γλωσσικό συνδυασμό για τον οποίο ενδιαφέρεστε.

Μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας μας «Ζητήστε προσφορά».

Σας δίνουμε άμεσα την προσφορά μας. Οι χρεώσεις υπολογίζονται αναλόγως του μεγέθους και του είδους του κειμένου καθώς και του γλωσσικού συνδυασμού.

Παράδοση & παραλαβή εγγράφων

Επισκεφτείτε το γραφείο μας για να παραδώσετε το έγγραφο που επιθυμείτε να μεταφράσετε ή να παραλάβετε τη μετάφραση σας.

Στείλτε μας με mail ή μέσω courier το έγγραφο που θέλετε να μεταφράσετε και όταν θα είναι έτοιμη η μετάφραση, σας το παραδίδουμε με τον τρόπο που επιθυμείτε.

*Σε περίπτωση επικυρωμένων μεταφράσεων, σας παραδίδουμε το έγγραφο σας είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο μας, είτε μέσω ταχυδρομείου/courier.

Τρόποι πληρωμής

 • Με μετρητά στο γραφείο μας
 • Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (μέσω τερματικού POS)
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Το γραφείο μας διατηρεί λογαριασμό στις 4 βασικές ελληνικές τράπεζες.
 • Μέσω paypal
  Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες σχετικά με τα στοιχεία λογαριασμών ή τον κωδικό paypal.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Τηλέφωνο:+30 698 69 61 030
Ωράριο επικοινωνίας: 09:00 – 21:00
email: info@tradlex.gr

Επισκεφτείτε μας καθημερινά:  10:00 – 18:00
Καυκάσου 29, Αθήνα ΤΚ 11362